Gaat u mee op kunstreis In de voetsporen van De Ploeg?

Ga mee naar het begin

- 15 september

Datum: 15 september 2018 t/m 19 september 2018 |

Voor liefhebbers van De Ploeg en als aanvulling op de tentoonstelling Avant-Garde in Groningen. De Ploeg 1918-1928, organiseert het Groninger Museum in september een unieke kunstreis.

Stap in de voetsporen van de kunstenaars van De Ploeg en reis met het Groninger Museum naar Davos in Zwitserland. Ruim 100 jaar nadat De Ploeglid Jan Wiegers naar Davos reisde en daar Ernst Ludwig Kirchner ontmoette, reizen we in zijn voetsporen. Onderweg doen we interessante Duitse musea aan. Tijdens deze unieke 5-daagse reis in klein gezelschap bezoekt u bijzondere musea en historische plekken. U wordt ontvangen door directeuren en stafmedewerkers, krijgt een kijkje achter de schermen en logeert in uitstekende hotels.

Op het programma staan onder andere:

• München: Lehnbachhaus en Neue Pinakothek
  • Murnau: Gabrielle Münterhaus en Slotmuseum
  • Kochel am See: Franz Marc Museum
  • Davos: Kirchner Museum

Datum: 15 t/m 19 september 2018
Prijsindicatie: €1275,- pp op basis van 2 personen. (toeslag 1 persoonskamer: rond € 398 per persoon). Dit is inclusief vliegreis, hotels, reisbegeleiding en een eigen bus. Exclusief maaltijden, entreegelden en eventuele excursies
Vlucht: Heen van Groningen naar München en terug van Zürich naar Amsterdam
Voorwaarde: een goede conditie is vereist. De reis is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn
Organisatie: Deze reis wordt mede georganiseerd door SRC Reizen. Museumdocent en ervaren reisleider Christine van der Cingel begeleidt de reis

INTERESSE IN DEZE REIS?
U kunt tot 20 juni vrijblijvend een mail sturen naar Ademiek Gerritsma: agerritsma@groningermuseum.nl. Bij minimaal 20 aanmeldingen gaat de reis door en ontvangt u informatie over de aanmelding. Er zijn 25 plekken beschikbaar. Na 1 juli 2018 laten we u weten of de reis door kan gaan.