Fotowedstrijd Wall House #2

Doe ook mee aan de fotowedstrijd en misschien exposeer jij in september 2017 wel met jouw foto in Wall House #2!
Elke week wordt er een foto gekozen, die tot weekwinnaar wordt bekroond en die we wekelijks op de Facebookpagina van Wall House #2 en op Instagram (@wall_house2) publiceren. R
eageer met jouw foto op de winnende foto van de voorgaande week en vorm zo samen met andere fotografen een kettingreactie. 

Iedereen kan meedoen! Lees hieronder hoe.

  • Zwemmen in vierkanten, Sandra Dompeling

Winnaar week 24
Deze week is de winnende foto met de titel 'Zwemmen in vierkanten' van Sandra Dompeling. Zij fotografeerde dit zelfportret in reactie op de foto van vorige week van Elly Reuter. Elly fotografeerde zichzelf in de spiegel van Maarten Baas. Deze foto laat ook een weerspiegeling zien! 

Meedoen 
Uit alle inzendingen wordt iedere week één foto genomineerd: dit is de foto van de week en het uitgangspunt voor de inzendingen van de week daarna. Het is dus de bedoeling dat er een kettingreactie ontstaat. Dit kan van alles zijn: waar doen de kleuren van de foto je aan denken?
Hoe voel jij je als je naar de foto kijkt en wat is het eerste waar je aan denkt? Laat je creativiteit de vrije loop. 
De uiterste aanleverdatum voor de reactie op deze foto (onder vermelding van weeknummer 25) is zondag 25 juni 18:00 uur. Op maandag 26 juni wordt de genomineerde foto bekend gemaakt. Op deze foto kun je weer reageren met eigen fotografisch werk. 

Aanleverspecificaties 
- Korte zijde minimaal 2500 pixels, maximaal 3500 pixels. 
- Geef je foto de volgende naam: WH_weeknummer_titel_naam.jpg 
- Inzenden bij voorkeur via wetransfer naar: wallhouse@groningermuseum.nl ovv titel, plaats waar de foto is gemaakt, naam. 
- Voorzie je inzending van motivatie / toelichting/ uitgangspunt (max.100 woorden), zodat de jury wat achtergrondinformatie heeft. Deze informatie is tot de tentoonstelling in september alleen zichtbaar voor de jury en zal pas dan openbaar gemaakt worden. 
- Houdt er rekening mee dat, als jouw foto wordt genomineerd, je de foto in hoge resolutie moet aanleveren. Foto’s die niet aan de aanleverspecificaties voldoen zullen worden uitgesloten van deelname. 
- Alle genomineerde foto’s worden in september geëxposeerd bij de buitenexpositie in de tuin van het Wall House #2 en maakt de jury de winnaar bekend. De winnaar ontvangt een Museumkaart. 

Volg Wall House #2 op Facebook voor meer informatie over de fotowedstrijd en andere leuke activiteiten.