Hoe klinkt de Romantiek? door Tijl Beckand

9 maart 2018

• Tijl Beckand, Vriendenavond

Tijdens de Vriendenavond op 9 maart gaat Tijl Beckand meer vertellen over Romantische muziek. Hoe klinkt de Romantiek?

Tijl groeide op in de schilderachtige Haagse Archipelbuurt, bekwaamde zich in Latijn, schermen, schilderen met olieverf, het schrijven van korte verhalen en het helpen van bejaarden met boodschappen doen.

Geniet op vrijdagavond tijdens de tentoonstelling Romantiek in het Noorden van muziek door studenten van het Prins Claus Conservatorium onder het genot van een romantische cocktail en van een gegarandeerd rustig tentoonstellingsbezoek.

Programma
19.00 uur: muziek door studenten Prins Claus Conservatorium & romantische cocktails;
19.30 uur: lezing / voordracht
20.15 uur: bezichting tentoonstelling op eigen gelegenheid
22.00 uur: einde
Kosten: €25 (geen Museumkaart-, BankGiro Loterij VIPkaart- of andere kortingen mogelijk).