Gratis Audiotour (helaas tijdelijk niet beschikbaar)

Helaas is wegens een technische storing de audiotour in het weekend van 18 en 19 augustus niet beschikbaar. Onze excuses hiervoor. Er wordt gewerkt aan een oplossing. 

 

 

 

 

Luister naar mooie achtergrond verhalen en krijg meer te weten over verschillende tentoonstellingen en het museumgebouw met de gratis audiotour.

Avant-garde in Groningen. De Ploeg 1918-1928 (NL/ENG/DUI)
Neem bij de tentoonstelling Avant-garde in Groningen. De Ploeg 1918-1928 de audiotour mee en luister naar mooie verhalen bij werken van De Ploeg-leden. Ook vind je de song So Long H.N. Werkman van de band The Dutch, met de geanimeerde video door Iris Frankhuizen op de audiotour. Bij deze tentoonstelling is er een audiotour beschikbaar voor kinderen, die ingesproken is door kinderen van onze JuniorClub. 

De Wereld in Huis (NL) 
Leer meer over het design van Philippe Starck en het porselein in de tentoonstelling De Wereld in Huis. Bekijk authentieke opnames van het opduiken van het porselein van de Geldermalsen. Beluister de song Naturligt van de Portugese indieband Vaarwell, dat zij schreven als soundtrack bij de porseleincollectie. Ook het eigentijdse videokunstwerk van de Chinese designer Tian Yun vind je op de audiotour. Bij deze tentoonstelling is alleen een kindertour beschikbaar.

De JuniorClubleden hebben voor de audiotour een hoorspel ingesproken over de handelsreis naar Batavia. Dit verhaal begint bij de grote wereldbol in de porseleintentoonstelling De Wereld in Huis. Volg hiervoor de speciale nummers in de audiotour. 

Museumgebouw en De Collectie van het Groninger Museum (NL/ENG/DUI)
Kom meer te weten over de vormgeving van het museumgebouw, de architecten en De Collectie van het Groninger Museum. Er zijn door het gebouw nummertjes te vinden, die u vervolgens kunt intoetsen in de audiotour om er meer over te horen.

  • Foto: Siese Veenstra
  • Foto: Siese Veenstra
  • Info Center. Ontwerp: Jaime Hayon. Foto: Hesmerg 201