Museumwinkel

Gekozen tot NS favourite in augustus 2017! Check het artikel: NSfavourites  

Zoekt u een leuk aandenken aan uw bezoek, de catalogus bij die mooie tentoonstelling of een leuk cadeautje? Hiervoor bent u in de museumwinkel van het Groninger Museum aan het juiste adres. 


Openingstijden museumwinkel
Dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De winkel is toegankelijk zonder entreebewijs voor het museum.

Aanbod
De museumwinkel heeft een gevarieerd en breed aanbod aan (kunst)boeken, design en luxe cadeauartikelen, geschikt voor iedere portemonnee. Veel van de in de museumwinkel verkrijgbare producten zijn ook te koop in de webshop van Cedon (Duitstalig).

Inrichting

Het winkelinterieur is van Vorm Martini uit Groningen. Het karakteristieke Mendini-gevoel is in allerlei interieurelementen gecombineerd met een strakke en moderne stijl die perfecte past bij het uitgebreide assortiment. 

Contact
E-mail: groningen@cedon.com
Telefoon: +31 50 3666574

De winkel is onderdeel van CEDON Museumshops. CEDON heeft meerdere vestigingen in musea in Duitsland, waaronder het  Joods Museum Berlijn, de Staatsgalerie Stuttgart en de Hypo-Kunsthalle in München. Daarnaast heeft CEDON een designshop op de luchthaven van München en in het centrum van Hamburg. De vestiging in het Groninger Museum is de eerste vestiging in Nederland.

Facebook logo